Taitava Lappi Joulumarkkinat järjestetään Lyseonpuiston lukiolla 14.-15.12.2019 klo 10-16. Myyntitapahtuma järjestetään yhteistyössä Taito Lapin, Rovaniemen kaupungin alueellisten palvelujen sekä REDU:n kanssa. Markkinoilta löytyy paikallisia elintarvikkeita sekä kädentaitajien tuotteita itselle, kotiin ja lahjaksi. Monipuolinen tuotetarjonta ja jouluinen ohjelma virittelevät tulevaan jouluun. Ostosten lomassa voit nauttia joulumusiikista tai pysähtyä joulun käsityöpajaan. Kankurin kahvila tarjoaa herkullista riisipuuroa lisukkeineen sekä makoisat joulukahvit.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s