Hei käsityöalan toimija – vastaa koronan vaikutuksiin liittyvään kyselyymme!

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on eakr-logot-leveys-500.jpg

Taito Lappi tekee syyskuun aikana kyselyn, jolla keräämme tietoja koronan vaikutuksista käsityöalaan sekä sen mukana tulleista kehittämistarpeista. Toivomme alan yrittäjien ja muiden toimijoiden osallistuvan aktiivisesti kyselyyn. Käytämme kyselyn tuloksia uusien käsityöalan toimintamallien sekä erityisesti sähköisiä alustoja käyttävien palvelujen ja tuotteiden kehittämiseen. Pyydämme vastaamaan kyselyyn mahdollisimman nopeasti ja viimeistään 23.9.2020 mennessä. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti eikä yksittäisen vastaajan lomakkeella antamia tietoja julkaista.

Kysely on osa Taito Lapin käynnistämää EAKR-rahoitteisen ”Verkossa ja etänä” -hanketta. Hankkeen tavoitteena on kehittää käsityöalalle sopivia toimintamalleja ja ideoida uusia palveluja ja tuotteita tarjottavaksi sähköisten välineiden kautta ja avulla. Hankkeen taustalla on koronan vaikutukset käsityöalaan ja tarve tältä pohjalta kehittää uusia palveluja. Hankkeessa kerätään tietoa käsityöalan yrittäjiltä ja toimijoilta sekä käsityön harrastajilta kyselyjen avulla. Kyselyjen pohjalta lähdetään kehittämään uusia toimintamalleja ja ideoimaan uusia palveluja ja tuotteita palvelumuotoilun keinoin. Hankkeen tulokset ja materiaalit julkaistaan Taito Lapin sivuilla ja ovat kaikkien käytettävissä.

Halutessasi voit kyselyn lopuksi osallistua Taito Shoppeihin käyvän lahjakortin arvontaan.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 10 minuuttia. Pääset kyselyyn tästä

Kiitos osallistumisesta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s