Tutustu meihin

Onni elää käsityössä!

Taito Lappi on aktiivinen käsityöpalveluiden tuottaja ja kehittäjä. Edistämme käsityökulttuuria taitona ja elinkeinona. Arvojamme ovat luovuus, taito, yrittäjyys ja kestävä kehitys. Korostamme kädentaidoissa lappilaista perinnettä, yhdistämme sitä matkailuun ja pidämme yhtä alan muiden toimijoiden kanssa. Toimialueemme on koko Lapin lääni. Palvelemme käsityön ammattilaisia, harrastajia sekä kaikkia joita käsityö kiinnostaa. Olemme osa valtakunnallista Taitojärjestöä.

Tule mukaan toimintaamme – liity jäseneksi!

Taito Lappi ry:n jäsenenä olet edistämässä kanssamme käsityökulttuuria taitona ja elinkeinona. Yhdistyksen jäsenmaksu on 20€/kalenterivuosi. Jäseneksi voit hakeutua täyttämällä sähköisen liittymiskaavakkeen täällä. Lasku jäsenmaksusta lähetetään kotiisi. Liittymisvuoden jäsenyytesi on voimassa maksusuorituksen päivämäärästä lähtien kyseisen vuoden loppuun. Jatkossa jäsenmaksu laskutetaan kalenterivuosittain.

Taito Lappi ry:n jäsenenä

  • Voit tilata TAITO-lehden jäsenhintaan
  • Voit ostaa vuosikortin kutomoon hintaan 55€ (normaalihinta 75€)
  • Saat vaihtuvia etuja myymälään ja Taitokeskukseen. Eduista ilmoitetaan sähköpostitse (markkinointiluvan antaneille), nettisivuilla tai ilmoitustaululla.

Tule mukaan käsityöhön!

Yhdistyksen hallinto

Puheenjohtaja Maarit Airaksinen
Varapuheenjohtaja Maria Keskipoikela
Jäsenet Päivi Ekdahl, Leena Lassila-Rova, Päivi Linnansaari, Heidi Pietarinen, Jarno Vehmas, Heli Välikangas

Toiminnanjohtaja Päivi Kuvaja
puh 040 530 9879
paivi.kuvaja(at)taitolappi.fi