Kurssit

 

Haluatko oppia uutta tai rentoutua käsitöiden äärellä?

Käsillä tekemisen parissa voit antaa mielesi levätä samalla kun opit uutta ja pääset nauttimaan kättesi tuotoksista. Taito Lappi järjestää kädentaitojen lyhytkursseja ympäri vuoden. Tule kurssille yksin tai ystävän kanssa. Järjestämme räätälöityjä kursseja tilauksesta.

Ilmoittautuminen

Kursseille ilmoittaudutaan tämän lomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen toimisto@taitolappi.fi tai puhelimitse numeroon 040 680 0101.

Ilmoittautumisaika

Kurssin ilmoittautumisaika päättyy viikkoa ennen kurssin alkamista. Osallistujat otetaan kurssille ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova.

Peruutukset

Peruutukset tulee tehdä ilmoittautumisajan päättymiseen mennessä. Mikäli peruuttamista ei tehdä tai se tehdään myöhemmin, niin koko kurssimaksu veloitetaan. Jos kurssi ei toteudu vähäisen osallistujamäärän vuoksi, niin ilmoitamme siitä ilmoittautumisajan päätyttyä.

Kurssin maksu

Maksu suoritetaan Taito Shop Rovaniemen myymälään viimeistään kurssipäivänä. Kurssimaksuun voi käyttää TYKY- Kuntoseteliä/Tyky-Onlinea, Smartum-seteliä/korttia, Virikeseteleitä tai Ticket Mind&Body -korttia.

Aikuisten koulutusta järjestämme yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.

 

KURSSIT ROVANIEMELLÄ

Kankaankutojan taidotKUD36
Kurssilla opitaan mattoloimen rakentaminen kangaspuihin: loimen suunnittelu, luominen ja laittaminen kangaspuihin kudontavalmiiksi. Loimen rakentaminen tehdään ryhmätyönä. Kurssi suunnattu harrastajille, joilla on omat kangaspuut tai haluavat oppia rakentamaan loimen. Kurssin lopussa jokainen kutoo oman maton. Kurssiin kuuluu työskentelyä myös kurssiajan ulkopuolella.
pe 8.5.2020 klo 17-20, la 9.5.2020 klo 10-13.45
pe 15.5.2020 klo 17-20, la 16.5.2020 klo 10-13.45
Kurssimaksu 93€ + kudontapäivämaksut ja kudonnan materiaalikulut
Ilmoittautuminen 30.4.2020 mennessä.
Ilmoittaudu kurssille tästä.

 

 

 

 

.